Om Own your health and power

På den här bloggen vill jag inspirera dig med en livsstil som ger när näring och energi till hälsan och den personliga utvecklingen. Att ge rätt näring vi behöver till kropp och själv för att må BRA, växa, utvecklas och ha rätt kraft och energi för att orka rulla runt varje dag. 
Vi påverkas av vad vi äter och hur vi lever. Genom att göra kloka val som passar just dig kan du öka ditt välmående och förbättra din hälsa och nå dina drömmar och mål markant. 

Jag har under många år vart nyfiken och blivit inspirerad av andra som har inspirerat mig till min utveckling med hälsa och personlig utveckling. Jag lyssnar fortfarande på andra och får inspiration. Största delen lägger jag idag på att lyssna inåt. Mitt självledarskap leder mig varje dag till mina val. Jag har lärt mig att lyssna inåt och känna vad jag behöver. Trygg, lugn och säker är ord som idag leder mig framåt med min hälsa och kraft. Så har det inte alltid vart. Det är en del av vad jag delar med mig om i mina nya föreläsningar. 

Här på bloggen kommer jag att dela med mig om mina erfarenheter, inspirera genom min livsstil. Ni kommer läsa om olika projekt jag jobbar med så som föreläsningar, retreat, event 
och få inspiration om ni önskar. Jag kommer fortsätta dela de som jag är passionerad av och ni kommer få ta del av recept som är goda och utan socker och mjölkprodukter. 

Jag kommer dela med mig av min livsstil. Vad behöver jag för att må toppen bra och ha energi. Mina val och min livsstil behöver inte vara samma som din. Vi behöver olika för att må bra och vara på topp. När du börjar att lyssna och välja de du behöver, kommer du att vilja och vara intresserad att äga din hälsa och din kraft, de kommer bli kul och inspirerande istället för jobbigt. Du kommer hitta tiden till det, du inte tycker att du har nu. 

Du kommer att kunna ta del av min story i olika forum här genom bloggen. Own your Health and Power, kommer att erbjuda flera tjänster än föreläsningar och inspirationsevent. 

Jag vill inspirera, motivera dig till att own your Health and Power. Lyssna på dig själv, leda dig själv och våga vara du fullt ut, med dina styrkor, superpower, våga säga ja till dig och nej till andra. Att du är viktig och att ja kort och gott stå stark i din kraft. Välja mod, nyfikenhet och livsenergi. 


HEALTH
Jag har sedan länge valt bort vitt socker till 95 procent i mitt liv. Rödvin dricker jag ibland, och det
var länge sedan jag år mörkchoklad. Vitt socker, vetemjöl och mjölk mår jag inte bra av. Därav en av anledningarna att jag nästa är vegan idag, jag lyssnar och med kärlek och passion provar jag mig fram, jag äter fortfarande ost de älskar jag. FEELIT metoden, mitt självledarskap, och bara ärliga svar räknas är tre av mina nycklar som leder mig. Mer om detta berättar jag om i föreläsningen own your Health from your heart.


POWER 
Jag har i hela mitt liv haft en hög känslighet och energi. Det är helt enkelt min kraft, driv, passion, kärlek till att utvecklas själv och hjälpa andra att göra de. Att stå stark i sin kraft. Att välja mod framför rädsla, livsenergi framför kontrollbehov, att sluta ha inrekonflikter, att tro på sig själv och de enorma krafter och tillgångar vi besitter. Mer om detta berättar jag om i föreläsningen own your Power from your heart. 

Nu går jag och läser NLP på skandinaviska ledarhögskolan. En fantastisk nyckel till kommunikation med mig själv och andra, en verktygslåda som passar mig bra och som varje dag stärker mig BRA. Att förstå att vi människor är olika, har olika GPSer, kartor osv är en fin förutsättning till att mötas. 

Steg för steg bygger jag upp min LIVSSTIL för att få bästa tillgången till min hälsa,livsenergi, mina styrkor, SUPERKRAFTER att rikta min energi och passion att få rätt näring. 


Hör gärna av dig om du vill samarbeta och eller dela dina erfarenheter med mig. 

Låt oss hjälpas åt att Own your Health and Power 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...