5 september 2014

SUPERGREEN BOLLAR PERFEKT VID TRÄNING OCH MELLANMÅL
Dessa läckra bollar har jag kryddat med det bästa tänkbara för kroppen nämligen supergreens från www.helhetshalsa.se en fantastiskt produkt med många gröna näringsämnen i som är bra för att ge kroppen energi och att ge cellerna i kroppen klorofyll. Kan låta lite konstigt att använda i hälsosmarta-bollar men faktum är att det är helt perfekt och goda. Perfekt vid träning som exempelvis löpning, stryketräning, cykling. Även gott till fikat eller mellanmålet. Min dotter gillade dessa bollar mycket och mitt mamma-hjärta blir naturligt vis glad då. Ännu ett sätt att få i henne hälsosamt och gott för kroppen.

Förutom supergreen som har jag haft i chiafrön som är mycket rikt på protin och omega 3 fettsyror och även omega 6 fettsyror. Läs mer om chiafröet här om du är nyfiken chiafro

Recept: 
3 dl kokosflingor
1 tsk vanilj
3 msk kokosolja
1/2 dl chiafrön
2,5 msk supergreen
2 dl aprikoser ( ekologiska)
1/2 dl vatten

Gör så här: 
Blanda samman alla torra produkter i en bunke, sedan klipper du ner aprikoserna i små bitar, klickar ner kokosoljan och häller ner vattnet. När alla ingredienserna är nere i bunken så tar du fram din mixer och mixar i hop till en fin smet. Där efter rullar du bollarna i lagom stora bollar, och toppar dem med att rulla dem i kokos. Förvara dina bollar i en låda i kylen eller frysen.


Josefi 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...