18 juni 2015

GOA JORDNÖTSBOLLAR ( socker och vetefritt)





Ellen vår dotter ville här om kvällen bjuda pappa på en överraskning. Vi hade precis fått veta att hon inte var känslig eller allergisk mot jordnötter så vad blev mer passande än att bjuda på jordnötsbollar.

Jodnötssmöret jag använt mig av är ekologiskt och det godaste jag har smakat, rena och med tydliga smaker. Du kan känna att det inte är en massa tillsatsämnen i jordnötssmöret, vilket är precis enligt min linje. Du köper burken på bodystore.com

Här kan du läsa mer om jordnössmöret Organic-peanut-butter BODYSTORE.COM

Recept: 
6 torkade dadlar
6 dl kokosflingor eko
2 dl havregryn eko
3 msk kokosolja eko
2 msk rågade Organic-peanut-butter
1/2-1 dl vatten

Gör så här:
Klipp dadlarna i små bitar och lägg i en bunke. Häll ner resterande av ingredienserna i bunken och mixa samman allt till en smet med din stavmixer. Rulla dina goa jordnötsbollar och förvara dem i kylen innan du serverar och njuter tillsammans med en go kopp kaffe.

Josefi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...