Enchiladas |
Vetefri enchiladas (det här behövs till en enchilada):
1 ägg
1 msk grekisk yoghurt eller creme fraiche
1 knapp msk fiberhusk
lite salt och peppar.
Vispa ihop alla ingredienserna och stek direkt i lite smör eller kokosolja i stekpanna. Se till att enchiladan flyter ut så mycket som det går i panna så att den får lagom tjocklek.
Din enchilada fyller du sedan med tacoköttfärs eller annan fyllning som du tycker om att ha i dina enchiladas. Lägg i ugnssäker form, ha på riven ost och gratinera i ugnen.
Ulrika
Toppen, tack!
SvaraRaderaKul att du gillar :-)!
SvaraRaderaVilken dunderblogg, synd att jag inte hittat denna tidigare. Bra artiklar ich recept :-)
SvaraRaderaMvh Patrik
Hej Patrik! Men tänk så bra att du hittat hit NU:-). Hoppas du kommer hitta mycket som faller dig i smaken. Ulrika
SvaraRaderaMums, vad gott och SMART att göra enchilladas sådär. Omelettrullar har jag ju gjort.. och pannkakor, men aldrig hittills gratinerat dem. Så smart och gott! :)
SvaraRadera/ Sonja
Ja dessa "omelettrullar" kan användas till mycket - både kalla och varma. Prova gärna och berätta vad du tycker.
SvaraRadera