11 november 2013

STORT INTRESSE FÖR HÄLSOSMARTAS FÖRELÄSNING PÅ ALLT FÖR HÄLSAN MÄSSAN

På stora scenen på Allt för Hälsan-mässan 2013

Josefi & Ulrika - ready for take off
 Under veckoslutet var det dags för den årliga Allt för Hälsan-mässan på Stockholmsmässan. The place to be om man är intresserad av hälsa och välmående.
Tack vare ett samarbete med vår favorit web-shop Bodystore.com, hade vi fått möjligheten att hålla vår föreläsning: HÄLSOSMART - ökad hälsa utan socker, vetemjöl och mjölkprodukter.
Att föreläsa är alltid lika roligt, men i det här fallet innebar det också ett visst mått av osäkerhet eftersom vi inte i förväg visste hur många som skulle komma för att lyssna.
Ganska snart insåg vi att vi hade blivit inbokade i en sal som tog ca 250 åhörare och föreläsaren innan oss hade bara lyckats samla ihop en handfull åhörare - tufft läge.
Men eftersom vi brinner för detta tänker vi så klart att det inte är avgörande hur många som kommer och lyssnar - det viktigaste är att vi får en möjlighet att vara med och inspirera någon (om så en enda) till att göra positiva hälsoval i sitt liv.

Salen fylls bakom Josefi
15 minuter innan föreläsningen började var vi riggade och klara på scen med headset och allt. Då
dyker de första åhörarna upp och bänkar sig i raderna. Det känns gott att några väljer att komma att lyssna på oss i det digra utbudet på mässan. Strax efter kommer ytterligare ett par och så en grupp på flera. Sedan fullkomlig strömmar det in åhörare och den stora salen fylls - om inte inte till bristningsgränsen, så nästan. Vi blir alldeles stumma och hänförda över det stora intresset.
Fantastiskt att så många är intresserade av hur de med kostens hjälp kan förbättra sitt liv.
Runt 250 personer kommer alltså för att lyssna på oss. En nyfiken, alert och vetgirig publik som ställer frågor. Precis som vi vill ha det:
- Är det bättre med yoghurt än med mjölk?
- Ska man utesluta alla sädesslag?
- Är Kesella bra?
- Är glutenfritt bröd bättre än det med gluten?
- Är Fiberhusk bra?

etc.

Chai-bollar, till dem vi uppskattar.
Självklart passar vi också på att gå runt på mässan och botanisera bland allt spännande, nytt och hälsosamt som finns där. Många mässbesökare tänker att de bästa med en mässa är att gå runt och få gratisprover och prova på saker  - och det är givetvis trevligt. Men den här gången tänkte vi att vi skulle göra precis tvärt om. Vi ville visa vår uppskattning för de personer, företag och produkter som vi uppskattar. Därför hade vi med oss våra Chai-bollar och gick och delade ut dem till väl utvalda - likt Pippi Långstrump :-)! Något som blev väldigt uppskattat.Tidningen Hälsa var en av de företag/produkter/ tidningar som vi bjöd på Chai-bollar och de blev både glada och överraskade. Att visa tacksamhet är ju så tacksamt - alla mår bra och blir glada av det. Ju mer man ger, desto mer får man. En härlig ekvation.


Är du också nyfiken på vår föreläsning?
Vill du att vi kommer till ditt företag, förening, klubb, styrelse, bibliotek eller vad det nu kan vara?
Kontakta oss då och meddela ditt intresse, så kan vi se om vi kan hitta en bra lösning.
Vi har ju vår mission klar - att få hela världen att må bättre tack vare bättre matvanor. Och vi börjar i Sverige ;-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...