19 april 2014

HÄLSOSMARTA GÖR PÅSKGODIS OCH MINGLAR MED RISENTA OCH ANDRA HÄLSOBLOGGARE
HÄLSOSMARTA - Josefi & Ulrika har under våren haft ett samarbete med en av våra absoluta favoriter när det gäller alternativa mjöler, nötter frön och annat gott och nyttigt - Risenta. Bland annat har vi tillsammans med andra hälsobloggare varit med och tagit fram recept till filmer som reklambyrån Food & Friends har producerat. Vi kan titta på alla filmer HÄR.
Därför var det extra roligt att förra veckan få åka till Stockholm och i Food & Friends fina lokaler på Nybrogatan och träffa Risenta och de andra hälsobloggarna som varit med i detta projekt.
Vi blev bjudna på god mat och fick tillfälle att lära känna varandra lite bättre.

Härligt sprudlande och inspirerande Mia Öhrn


Vi fick också en rolig utmaning av Mia Öhrn, Sveriges mesta bakboks-författare som var med under kvällen. I stil med Hela Sverige bakar, Sverige Mästerkock eller allt vad nu dessa matlagningstävlingar på Tv heter fick vi utmaningen att på 40 minuter av de ingredienser som fanns på plats göra ett eget påskgodis.
Alla antog utmaningen med liv och lust. Tänk er själva att i härliga lokaler ha fri tillgång till hur mycket bakgrejer och ingredienser som helst. En dröm!
Och tävlingsinriktade som alla verkade vara blev det full fart i godisfabriken på en gång.
Vårt bidrag ser ni här nedan. Vi fick priset som Mest Hälsosamma och Mest Galna/Kreativa. Det var vi så klart glada för.


Vi planerar....

Josefi rullar påskgodisägg

Ulrika gör chokladkorgar

Som ni ser hade vi en riktigt trevlig helg

HÄLSOSMARTAS bidrag som vann priserna: Hälsosammast och Galnast/Mest Kreativa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...