5 oktober 2012

VINNARNA AV JANESH VAIDYAS BOK ÄR
Vinnarna av boken 

I DET SISTA REGNET av Janesh Vaidya ÄR...


Vi säger stort Grattis till alla som var med i tävlingen för alla recept var fantastiska. Det är så härligt med er inspiration till nya recept till goda härliga höstsoppor. För visst hör en varm väldoftande soppa hösten till? En god och hälsosam soppa värmer gott under hösten men ger även själen näring av alla ljuvliga dofter och smaker.  Janesh pratar mycket om att man ska vara tacksam för maten, känna in den med alla sinnena och njuta av sin mat som man njuter av någon man älskar. Då uppnår vi det bästa resultatet menar han. I vårt stressade samhälle är det extra viktigt att påminnas om hur viktigt det är att äta maten i lugn och ro, då vi tillgodoser och tar upp näringen på bästa sätt till kroppen. 

 

Grattis till att ni ännu inte har läst en helt fantastisk bok som är gripande, känslosam, ger lärdom en bok som är vackert skriven och många gånger går rakt in i hjärtat. Nu har ni garanterat en härlig bok att läsa under denna höst. Jag tycker att en god bok att längta efter även hör hösten till. 

Här kan du köpa Janesh Vaidyas böcker Bokus
Här kan du läsa mer om Janesh  janeshvaidya

De tre som van boken I det sista regnet med Janesch Vaidya är.

Josefin-Bromma Raw food-soppa som är sprängfylld med näring 

Mona: Min favoritsoppa 

Sabine-Välbefinnaren: Med Fisksoppan 

Kära vinnare för att ni ska få boken hem i brevlådan vill vi nu att ni mailar eran adress, recept och bild på soppan till oss på josefi.ulrika@gmail.com märk mailet med I det sista regnet. VINNARNAS SOPPRECEPT KOMMER PRESENTERAS PÅ BLOGGEN UNDER HÖSTEN 


Med höstinspiration 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...