22 februari 2014

HÄLSOSMARTA-Makeover

Hälsa är ett helhetsgrepp
Vi har alla olika behov, beroende på vilka vi är och på hur just vår livssituation ser ut. Låt oss hjälpa dig att hitta bästa möjliga hälsa och välmående. I vår HÄLSOSMARTA – Makeover arbetar vi med:

Kost + Motion + Motivation + Personlig utveckling + Återhämtning


Vi hjälper dig att hitta DIN HÄLSOSMARTA-Livsstil. Vi tror på att jobba med hela människan. Om du exempelvis väljer att bara jobba med kosten och hittar din "metod" som är bra för att gå ner din 5-15 kg. När du har nått ditt mål, blir du förmodligen nöjd och känner dig på topp under en period. Men vad händer sen? Det är väldigt vanligt att falla tillbaka i gamla mönster. Om du inte har tagit hand om de bitar som är orsaken till att du äter fel och mår dåligt mental, stressar mycket osv. Då är det självklart lätt att gå upp i vikt igen och må dåligt, vara orkeslös och ha avsaknad av energi. 

Energi är hälsa. Att jobba med maten och hitta fram till vad du mår bra av är definitivt en viktig del till att må målet att må bra, hitta hälsa och välmående. Men vi tror på att JOBBA MED FLERA DELAR samtidigt eller att jobba med dem utvalda bitaran efter varandra. För att hitta kärna till varför du exempelvis har dåliga matvanor, mår dåligt och är orkeslös. 


Under 12 veckor får du personlig och skräddarsydd vägledning och coachning av oss via mejl och telefon. Under dessa veckor får du:
  •  Genomföra en personlig scanning av dina behov och önskemål.
  •  En kostanalys och tillgång till ett kostdataprogram.
  • 30 minuters coachingsamtal i veckan.
  •  Ett peppande sms varje vardag.
  •  Arbetsmaterial efter just dina behov.
  •  Avstämning varje vecka, varje månad samt efter 12 veckor.

Allt detta för endast 5995:-. Kan delas upp på tre fakturor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...