27 februari 2012

Vi firar med er! TÄVLING - vinn hälsoböcker

TÄVLINGEN AVSLUTAD!
VINNARNA KOMMER ATT PRESENTERAS HÄR PÅ BLOGGEN OM NÅGRA DAGAR.
Vi är så fantastiskt glada över det gensvar vi fått av er på vår blogg. Vi hade aldrig kunnat drömma om att få så många som över 10.000 besökare på en dryg månad. Vi är både stolta och glada. Och det är tack vare er, kära läsare, som det går så bra. Det är ni som dels sporrar oss till att skriva mer, nytt och bättre hela tiden. Sedan vet vi att många av er väljer att tipsa om vår blogg och våra recept i era nätverka.


Nu vill vi fira med er och utlyser därför en tävling där du kan vinna en hälsobok. Du kan välja mellan titlarna längre ner i blogginlägget.Så här är du med och tävlar: 

 1. Skriv några rader om varför du uppskattar om "Från Sockerbotten till Hälsotoppen". Dessa rader kan du antingen publicera på din blogg (med länk till oss), på din Facebookwall/sida (med länk till oss) eller i en kommentar till detta inlägg om du saknar blogg eller Facebook.
 2. Skriv en kommentar till detta inlägg där du lägger upp länken till din blogg och till inlägget där du skrivit om oss. På så sätt kan vi i vår tur hitta och länka till dig.
  Om du har skrivit om oss på din Facebookwall/sida, får du skriva det i kommentaren.
 3. Skriv också vilken av böckerna du önskar om det är du som vinner.
Tävlingen pågår till och med 12 mars sex vinnare kommer att presenteras här på bloggen. Nedan ser du vilka böcker du kan välja på.


Superhälsa: med naturlig mat, av Natalie Savona.MATSMART - de bästa råden av Stephan  Rössner


SOCKERDETEKTIVEN av Maj Östberg Rundquist

GODIS ÅT FOLKET: om hur svenskarna blev sockerslavar i karamellkungens rike av Thomas Hedlund & André Persson

Jacobs Hälsokök:mat på en kvart med familjemetoden av Jacob WismarÄt för hälsa av Anna Selby & Oona van den Berg


HÖJ DIN ENERGI!: Nyckeln till ett starkt, friskt och lyckligt liv av Sanna Ehdin
Stort lycka till önskar Josefi & Ulrika

15 kommentarer:

 1. Jag har provat de flesta kosstillskott snart och försöker leva på rawfood nu...hoppas att det ger resultat på sikt när det gäller huden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag alldeles övertygad att det kommer att göra. Berätta gärna mer när du har provat ett tag.

   Radera
 2. Jag vill vinna Jacobs Hälsokök eller Superhälsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du vill vara med och tävla! För att ditt deltagande ska vara "giltigt" behöver du skriva varför du uppskattar "Från Sockerbotten till Hälsotoppen" - antingen här i en kommentar, eller på din blogg/facebook. Du behöver också tala om vad du heter så att vi vet vem du är om du eventuellt vinner. Lycka till!

   Radera
 3. "Enkelt, det bästa är att få inspiration för att hitta energi genom att göra aktiva val. Ät rätt och lev sunt. Detta dels för att själv må bra men framför allt för att få energi att orka och vilja inspirera andra. Ju fler som får ökad livskvalité desto bättre kommer alla må i framtiden" Monica Engström ( det svåra med denna tävling är vilken bok som skulle passa bäst, då faktaböcker är min grej, ni får göra valet. Hoppas det är okej annars får ni höra av er. Tack för en bra och inspirerande tävling.

  SvaraRadera
 4. Tack för en otroligt fin och informativ blogg!

  Jag har bloggat om er fina tävling.. http://ekohudvard-renlyx.blogspot.com/2012/02/tavla-om-halsobocker.html

  Val av bok om jag vinner.. Superhälsa eller Jacobs hälsokök. Spännande! MVH Linda

  SvaraRadera
 5. Jag deltar i tävlingen på min blogg! Kika gärna in och läs min motivering. Om jag skulle vinna vill jag ha boken "Superhälsa". Önskar er god fortsättning med er blogg - den behövs! Hälsningar Ingabritt

  SvaraRadera
 6. ja tack är jättegärna med i bokutlottning :)
  vad roligt. jag kämpar med vikten och tycker att det är mkt roligt med mat och träning. gick ner 7 kilo innan jul men sen blev det stopp.
  behöver nog en bok för att dra igång förbrukning och viktminskning.
  har en blogg som delvis handlar om detta.
  kram och tack för sockerstoppsinitiativ ♥

  SvaraRadera
 7. Jag blev mycket glad när jag hittade hit. Jag äter i dagsläget enligt en aningen liberal LCHF eftersom jag tränar ganska mycket. Det jag har letat efter är internetsidor som fokuserar på en förbättrad hälsa, och inte bara på att tappa kilon. Själv har jag problem med en del övervikt, men framför allt med allergi och astma. Jag har även IBS och PCOS. En socker- och mjölfri kost är det rätta för mig men jag tycker även det är intressant att läsa om vilka alternativ som finns. Jag skulle därför vilja vinna Ät för hälsa.

  SvaraRadera
 8. Jag är 20 år, normalviktig och har aldrig haft problem med vikten. Så länge jag kan minnas har jag ätit mängder av godis, glass, bakverk osv osv, och eftersom att det inte visat sig på vågen har jag inte brytt mig om att sluta eller ens funderat över om jag skulle kunna sluta. Det var först för ungefär 8 månader sen jag insåg att jag mer eller mindre var beroende av socker, jag slutade då med allt onyttigt och jag mår så mycket bättre. Jag har trott att jag aldrig mer ska kunna äta "onyttigheter"(för tar jag en bit av kakan äter jag upp hela), men er blogg har visat att man kan äta sötsaker men som istället för att förstöra kroppen, piggar upp och era tips smakar minst lika bra. Ni är en inspirationskälla för alla oss som kämpar mot sockerberoendet!

  Boken jag skulle vilja läsa/vinna "Superhälsa: med naturlig mat, av Natalie Savona".

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 9. Jag är jätteglad över att ha hittat er blogg. Det jag framförallt gillar med den är att det är så varierande inlägg, som fokuserar på hälsa på ett lätt och bra sätt! Informativ på ett lättfattligt sätt, härliga recpet samt härligt, färgglada bilder som gör mig glad. Ofta i form av hjärtan : - )

  Om jag vinner skulle jag helst vilja ha: Superhälsa: med naturlig mat, av Natalie Savona. Annars även gärna: HÖJ DIN ENERGI!: Nyckeln till ett starkt, friskt och lyckligt liv av Sanna Ehdin

  Tack för en bra blogg!
  Hälsningar
  Maria

  SvaraRadera
 10. Jag gillar bloggen för att den bjuder på fin inspiration till sunda och bra recept - framförallt sockerfria efterrätter. Blandat med fakta och erfarenheter är den en bra källa till kunskap.

  http://www.facebook.com/WivanKristina

  Helst vill jag ha Sanna Edhins bok om jag vinner. Tack för finfin blogg!

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Jag tycker att detta är en riktigt snygg blogg som verkligen inspirerar till hälsosam mat och som uppdateras ofta vilket uppskattas. En annan sak som jag gillar är kopplingen mellan mat och hälsa och att det inte bara handlar om att gå ner i vikt utan att verkligen må bra innifrån och ut. Jag tror att många inklusive jag själv inte vet hur bra man egentligen skulle kunna må och jag tror att ni kan hjälpa mig och andra att få svar på det =)

  Om jag blir en av vinnarna i tävlingen så skulle jag vilja ha Superhälsa av Natalie Savona.
  alt. Matsmart av Stephan Rössner

  SvaraRadera
 12. Jag gillar att läsa den här bloggen för att jag är själv sockerberoende och kämpar på egen hand och tips då och då via facebook är perfekt för mig. Det är en daglig kamp mot sockret och senast igår fick jag ett nytt recept via från sockerbotten till hälsotoppen, supergoda mandlar med kanel och äpple. Recepten är lätta att förstå och inga krångliga ingredienser heller.
  /Lena

  SvaraRadera
 13. Hej! Nu har jag skrivit ett blogginlägg om den här bloggen, och länkat hit. Det har jag förstås gjort för att jag läser den med behållning, och gärna delar med mig. Jag hade kunnat tänka mig att puffa för den utan tävling, men har inte kommit dit än. Nu fick lusten att erövra Sanna Ehdins bok "Höj din energi" mig att göra det. Här är länken: http://maria-yogini.blogspot.com/2012/03/det-dar-med-halsa.html

  Tack för en mycket bra blogg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...