20 november 2012

INSPONS - FÖRENAR MOTION OCH EN GOD SAKFörra veckan träffad vi Kia Mohebi. Kia är en sann förebild och vi vill gärna berätta om hennes arbete som vi hoppas kommer att motivera dig.

Kia driver Inspons som är en websajt som gör det möjligt för alla, privapersoner, föreningar, företag etc. att anta motionsutmaningar och samtidigt starta en insamling till välgörenhet.
Kombinationen är optimal - du/ni som vill komma igång och motionera samt anta en utmaning får motivation till det samtidigt som du/ni kan välja att samla in pengar till något som ligger er varmt om hjärtat. En winwin-situation, och det gillas alltid.

www.inspons.se samlas likasinnade för inspiration och  motivation. Där får du också information hur du med några enkla klick och knapptryckningar kan starta din egen utmaning och välgörenhetskampanj. Börja med att bestämma vilket lopp du vill anmäla dig till. Du får ett eget insamlingskonto och kan publicera en bild på dig samt skriva din berättelse om vad det är som får dig att välja att göra just denna utmaning och varför du vill donera pengar till den organisation du valt. Du får också redskap så att du lätt kan sprida din kampanj på Facebook och Twitter.

Låter det spännande?
Känner du att du vill anta utmaningen att både satsa på din hälsa och bidra till något gott som ligger dig varmt  om hjärtat?
Gå då in på www.inspons.se och läs mer om hur du kan gå tillväga. Läs om andra Insponsare och se vilka motionslopp som kommer gå av stapeln framöver.

Hör gärna av dig och berätta om du/ni beslutat er för att bli Insponsare och samla pengar till välgörenhet. Vi vill gärna följa och heja på er samt låta andra inspireras av era framgångar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...