14 november 2012

VI PÅ ALLT FÖR HÄLSA MÄSSAN

Ulrika och Josefi i Bodystores.coms monter 

I söndags deltog vi på Allt för hälsan mässan, en helt underbar dag full med inspiration av den bästa hälsan för dig. Vi jobbade i Bodystors.coms monter , det var en härlig puls och mycket folk som kom och ställde mycket frågor om hälsa och de alla fick ett härligt erbjudande från Bodystore och över 2000 goodibags delades ut med smakprover och testprodukter.
Vi demonstrerade Superfruits goda gojibär, kakaonibs och incabär bland annat -  det var uppskattat av besökarna.Ulrika äter en hälsosmart sallad innan vår premiär föreläsning 

Glada och busiga Självklart passade vi på att själva gå runt och inspirerad på mässan. Vi tog tillfället i akt att besöka montrarna tillhörande våra favorittidningar Hälsa och Mat & Hälsa och vi bläddrade i böcker, luktade och smakade på produkter och framför allt träffade en massa andra härliga människor som delar vår passion för ett hälsosamt leverne.

Inte minst hade vi vår PREMIÄR FÖRELÄSNINGEN:

HÄLSOSMARTA - vete- och sockerfritt för ökad hälsa.

Inför en nästan fullsatt salong pratade vi om våra egna erfarenheter av livet före det vete- och sockerfria livet och hur vi mår nu när vi uteslutit det ur vår kost. Vi berättade om vad det är som händer i våra kroppar när vi äter vetemjöl och socker (och även mjölkprodukter) och varför det är så svårt att ändra våra tankar kring vad som är hälsosamt för oss och inte.
Många igenkännande nickar och en hel del nyfikna frågor blev det utrymme till efter vår föreläsning.

NU är det dags att ut och föreläsa och inspirera för ALLA som är intresserade av att själva starta sin HÄLSOSMARTA karriär. Hör av dig om du vill att vi kommer till ditt företag/förening o. dyl.

Ulrika & Josefi

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...