4 februari 2013

KICKOFF FÖR ETT HÄLSOSMART 2013KICKOFF FÖR HÄLSOSMARTA 2013 


Välkommen att möta ett HÄLSOSMART 2013 med oss. Vi vill med denna kickoff ge dig inspiration att planera in DITT HÄLSOSMARTA 2013 på ett kul, inspirerande och enkelt sätt. Du behöver planer in tid i din kalender för att göra denna härliga KICKOFF för dig. För kom ihåg du är viktigast i ditt liv.

Varmt lycka till med din KICIKOFF FÖR DITT HÄLSOSMARTA 2013


Visst är det UNDERBART att själv boka in några timmar i almanackan för att planera in en av årets viktigaste Kickoff för dig och ditt hälsosmarta 2013. Denna halvdag är din och ska planeras för att du ska få maximal inspiration och motivation för hur du på bästa sätt ska leva i balans och hälsosamt för att uppnå ditt hälsosmarta år 2013 så att din kropp och själv får det bästa av alla världar. 

Vad mår du bra av att göra för din hälsa? 
Vad får du inspiration av? 
Vad motiverar dig? 
Vad behöver du för morot för att nå dina hälsomål? 
Vad är viktigt för dig för att må bra och ligga på topp med energin? 

Får du kraft av att gå på en promenad? Mår du gott av att basta? Behöver du lugn och ro för dina sinnen? Mår du gott av att lyssna till lugn musik och tänd ljus? Behöver du åka till gymmet och köra ett stenhårt pass? Eller drar du på dig dina nya löparskor du fick i julklapp, öppnar dörren och springer en mil? Får du inspiration att gå in på din favorit hälsoblogg? Det viktiga är att du denna dag gör det som passar just dig för att få en så bra kickoff på det nya året som möjligt. 

Vilka verktyg är bäst för dig? 
Vad behöver du för att klara dina hälsomål för 2013? 

Behöver du göra en inspirationstavla där du klipper ut härliga bilder på olika områden inom hälsan, ta dig tid och gör det. Det är kreativt och kul, en väl investerad tid för DIG för det är du värd. Du har köpt en kalender och eller en bok som du nu skriver och även kan klistra in bilder som inspirerar dig. 

Tänk stort det finns inga gränser dem sätter du bara upp för dig själv. Sätt upp dina stora mål och sedan de små målen som får dig att nå din egen hälsobild. 

Du är viktigaste, när du börja med att lägga tiden på dig själv. Då får du mer kraft och energi och du möter de som händer runt dig med en positiv känsla och lätthet. 

Ställ dessa frågor till dig själv
Vad behöver jag för att må bra? 
Hur ska jag rent praktiskt få tid? 
Vad kan jag byta ut för att få tid att lägga fokus på hälsan? Tiden framför tv;n osv

Nedan har för inspiration några bilder och områden som kan hjälpa dig att ringa in dina områden för ditt HÄLSOSMARTA 2013. 


Kost

Motion
För mer inspiration och tips titta in på Runnersworld

NaturÅterhämtningMotivation


Vi kommer under 2013 att inspirera inom dessa områden. Ni kommer att få följa oss, hur vi väljer att göra för att leva HÄLSOSMART.

Med inspiration för ett HÄLSOSMART 2013 1 kommentar:

  1. Ser att det är en kickoff, men antar utmaningen även om vi är mitten av april, det är ju en kick off oavsett när på året man tar avstamp från ohälsa å viktproblem. Vill få bukt på det här nu, en gång för alla. Följer era inlägg å tar till mig .... Tack för att ni gör detta!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...