9 januari 2019

NYBÖRJARE SOM VEGAN


ÄLSKADE kokosolja och NY KÄR i den smarta Spirulinan.
Ni som följer mig vet att jag idag är nästan är VEGAN. Jag äter vanlig ost och mögelost ibland, jag älskar mögelosten så den får hänga kvar. Jag är lysande duktig på att få i mig grönsaker av alla de slag för jag tycker det är riktigt gott och älskar att det gör susen för min kropp. Däremot behöver jag varje dag planera mitt PROTEIN intag så det blir en balans, soya, kikärtor, tofu är de topp bästa för mig, sen äter jag även bönor och linser. Enkelt gott och nyttig är min melodi.

FETT är inte lika lätt att på ett enkelt sätt få in i kosten. Lätt som en plätt när jag tänker efter. Det handlar om planering och ett tydligt SJÄLVLEDARSKAP  då blir allt lätt och självklart.

Omega 3 som finns i fisk är viktigt för hjärna, och den har jag under en lång tid valt bort, då jag har valt att äta växtbaserad kost. På frågan varför jag valt det är svaret enkelt -mår bäst av den kosten helt enkelt.
För mig är rätt fett till hjärna extra viktigt då min energi är hög, och förbränner mycket energi snabbt. Jag har nu förstått, att för mig med hög energi så är detta bland det viktigaste för mig. Jag omfamnar min insikt och lärdom med kärlek och kavlar upp armarna och går all in för att få rätt balans av alla viktiga fetter för min kropp och knopp.

Från och med nu kommer jag att ge min kropp och knopp en hög dos av olika fetter för att ha rätt skärpa och energi. Kokosolja är gott, har ett perfekt fett som är bra för kroppen på många sätt.  Den har under många år var självklar för mig. Under en tid har jag valt bort den, för jag tröttnade lite på smaken. Ett smart och enkelt energi och fettintag.


Här är min lista på vad som ska boosta min kropp och knopp. Algerna, spirulina och chroella är starka och innehåller många olika bra ämnen för kroppen. Läs mer i länkarna nedan.

Spirulina tabletter   Chlorella tabletter
  • Kokosolja 
  • Spirulina 
  • Chlorella 
  • Olivolja
  • Rapsolja 
  • Avokado 

Jag återkommer och berättar om vilka skillnader mitt nya fokus på hög dos av fett kommer att betyda för mig. 
Own your health and power 
Josefi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...