11 februari 2019

LIVE SHOW OWN YOUR SUPERPOWER



LIVE SHOW OWN YOUR SUPERPOWER 


Jag firar Alla Hjärtans Dag genom att bjuda på en LIVE SHOW på Facebook, Här kan du se liven klockan 11.00 den 14 februari LIVESHOWOWNYOURSUPERPOWER

Emma är min gäst och vi ska prata om, vad hon har för verktyg för att stå säker med sina superkafter. Vi kommer även höra närmare hur Emma dagligen använder sig av ett härlig självledarskap för att leda sig själv. Mina vänner hon är 20 år och har redan en stor verktygslåda redan full av diamanter, resurser som hon putsar och vårdar varje dag. 







Emma Trygg är 20 år och en av Sveriges yngsta Mentala tränar. Hon driver sitt företag Trygg Coachning där hon bland annat föreläser och delar med sig om sin resa från oro till lugn trygg och säker. Har skrivit tre böcker, den senaste boken heter Du är bäst på att vara dig den kan du läsa mer om här www.tryggcoaching.se



Den 14 februari på alla hjärtans dag kan ni höra Emmas STORY, vad hon har för verktygslåda för  att stå lugn trygg och säker. Hur hon genom sin mentala träning tar sig framåt och kan använda sig av sina superkrafter, för att hjälpa sig själv och andra.



Klicka på länken nedan och läs om de utbildningarna Emma har läst för att bli mental tränare på Skandinaviska Ledarhögskolan .


Hjärtligt välkommen att lyssna på vårt samtal 14 februari klockan 11:00 LIVESHOWOWNYOURSUPERPOWER
här


Josefi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...