9 augusti 2013

CHOKLADDOPPADE APRIKOSER I KOKOS

Chokladdoppade aprikoser i kokos
Det här är definitivt mitt favoritgodis. Och för att vara godis är det såklart av det hälsosammare slaget. Snabbt och enkelt att göra och du förvarar dem i frysen. Dessutom nöjer man sig med en eller ett par eftersom de är så söta och smakrika. Perfekt när du är sugen på något sött eller behöver fylla på med snabb energi.

Chokladdoppade aprikoser i kokos

Du behöver:
torkade ekologiska aprikoser
mörk choklad (minst 70%)
riven kokos.

Gör så här:
Smält chokladen. Doppa aprikoserna i den och rulla dem sedan i kokosen. Lägg dem på fat och låt dem kallna/stelna i frysen. Jag föredrar sedan att förvara dem i frysen och äta dem direkt därifrån. Chokladen blir då härligt stel och aprikosen är fortfarande lite mjuk men med lagom tuggmotstånd.
Mmmmmmums så gott.

Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...