10 oktober 2013

300 000 BESÖK PÅ HÄLSOSMARTA Josefi & UlrikaI dag har vi haft över 300 000 tusen besök 


Vi är så tacksamma och glada över att ni följer oss, delar våran livsstil som är att leva HÄLSOSMART genom kost, motivation, motion, personlig utveckling och återhämtning. Just idag den 10 oktober har vi sprängt 300 000 besök på bloggen.  I januari 2014 har vi bloggat i två år, vilket betyder att vi under två år har haft 300 000 besök. Det tyder på att vårt intresse av HÄLSA och KOST är intressant och viktigt för många.

Att hitta alternativ till socker och vetemjöl är två av dom områden vi brinner för. Något som idag är aktuellt i samhället över lag. Vi kan läsa om just hur sockret och vetemjölet påverkar oss på olika sätt, forskning och studier kommer fram till fler och fler resultat. Privatpersoner delger sina erfarenheter om hur tufft de har haft det med sockermissbruk, allergier, känslighet, hur det har ändrat sitt liv och hur fantastiskt bra det har blivit efteråt. Hur deras nya liv utan socker och vetemjöl har gett dem med kraft, energi och framförallt den nya livsstilen har gett dem ett helt nytt liv med en god hälsa. Detta inspireras vi mycket av och mycket mer där till.


Vi vill inspirera till att DU ska hitta din HÄLSOSMARTA- Livsstil som ger dig energi och kraft.

Maila gärna till oss josefiulrika@gmail.com och berätta 

  • Vad vill ni läsa om? 
  • Vad blir ni inspirerade av? 
  • Vill ni att vi kommer till erat företag, skola eller organisation och inspirerar till en HÄLSOSMART-Livsstil utifrån de område som ni tycker är viktigast kost, motivation, motion, personlig utveckling och återhämtning. Vi anpassar oss efter de ni vill ha och syr ihop ett koncept som blir inspirerande och matnyttig för just ert företag. Hör av er så pratar vi närmare josefiulrika@gmail.com 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...