5 maj 2015

TÄVLING VINN MINERALSMINK FRÅN BACK TO EARTH FRÅN DALARNA

BACK TO EARTH NATURLGT MINERALSMINK FRÅN DALARNA VINN ETT STARTKITT 


Sista dagen på tävlingen är idag den 5 maj.  All lycka till med att vinna.  

Nu är våren här och solen lyser upp och vi vill vara extra fina och fräscha. Så känner i alla fall jag. Jag
vill vara speciellt fin och fräsch i ansiktet, vad passar bättre då än ett naturligt, rent och svenskt miniralsmink från Dalarna?
Jag känner mig extra fin med detta smink och faktum är att flera gånger så har jag möts med kommentaren, så vacker du är, du strålar verkligen, vad fin du är i ditt smink. Jag har under några veckor fått förmånen att prova på backtoearth start-kit och är riktigt förälskad. Jag gillar att sminka mig men vill inte att det ska ligga som en kaka i ansiktet efter att jag sminkat mig klart. Därför är detta smink perfekt för mig, det är naturligt och lätt att jobba med. Jag känner mig fräsch och fin med Mineralsminket från dalarna backtoearth det tar mig ungefär 10 minuter att lägga mitt smink på morgonen och det är bra då jag gillar när det ska gå fort att fixa mig inför dagen.Före bilder 

Efter bilder
Tävlingen håller på till och med den 5 maj. 

Vill du vinna ett startkitt och möta våren med ett naturligt smink som lyser upp ditt vackra ansikte? 
Det du behöver göra är att under blogginlägget berätta varför just du vill vinna startkittet och gå in och gilla backtoearth på FB.  Länken hittar du i slutet av blogginlägget.  
Kom också i håg att skriva ditt namn och adress också. Vem som vinner kan ni läsa i ett blogginlägg kort efter att tävlingen är slut.   

1 kommentar:

 1. För några månader sedan hade jag ett ordentligt uppvaknande och skifte inom mig som resulterade i att jag endast ville ha organiskt och ekologiskt. Det ledde till att jag också ville byta ut alla mina kropps och ansiktsprodukter och fann därmed Back to Earth. Jag föll pladask för både namnet, känslan och budskapet som också beskriver exakt det jag upplevde. Jag ville tillbaka till det naturliga inom och utanför mig och beställde hem lite smink. Det vore underbart att få fylla på det förrådet och jag skulle bli oerhört tacksam om jag vann :)

  "Back to Earth" är något jag önskar för alla människor på denna jord - att vi får en ännu starkare kontakt till oss själva, andra och jorden. Och första steget är ju hos mig själv. Att använda naturligt smink är ett av dessa steg.

  Monika Haglund
  Granlidsvägen 8
  172 75 Sundbyberg

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...