18 juni 2019

LIVE SHOW OWN YOUR SUPERPOWERS



Savita är kvinnan som i många år har inspirerat andra kvinnor. Via sin Youtubekanal,
genom mod och ett starkt självledarskap har hon delat med sig och delat sina framgångsrika resor där vi fått följa hennes styrka, inspiration och sårbarhet. Det har handlat om skam för kroppen, att våga stå i rädslan och varför. Till att skala av alla lager av skydd och öppenhjärtligt och professionellt delat sin story och framgångsresa, fram till sin INRE KRAFT och TRO.

Från klarhet till klarhet har hon inspirerat 

På frågan om Savita har inspirerat och hjälpt många andra genom att dela sin story är YES. Hon har  verkligen gjort skillnad och hjälpt andra att växa, blomma och våga gå från skuld och skam, rädsla till MOD att våga älska sig själv precis som DU är. Våga stå stark och glittra som en diamant. Våga lita på sin TRO, våga äga sin inre KRAFT. 



LIVE SHOW OWN YOUR SUPERPOWER PÅ FACEBOOK 

Den 2 Juli kl 20:00 har ni möjligheten att lyssna på henne och få en riktig SOMMARBOOST, av hennes MOD, hennes  INRE KRAFT & hennes TRO. Att stå i full blom och glittra som den diamant hon är. 

Hon har nyligen släppt en underbar bok BADASS PRAYERS som vi kommer få en glimt av. 

Här kan ni följa SAVITAS YOUTUBE KANAL 

Här kan ni se LIVE SHOWEN FACEBOOK Josefi Dahlberg



2 kommentarer:

  1. Yes, så fint av Dig att bjuda in Savita. Jag som är en stort fan till henne och allt hon gör, kommer inte missa detta🙂⭐hon är precis så som du beskriver henne här i texten, hon gör skillnad för världen, jag är så stolt att få följa henne genom allt hon gör, på Youtube, live osv.....blir en härlig dag☀️🙏

    SvaraRadera
  2. UNDERBART, tack för din fina feedback. Vad härligt att hon inspirerar dig och YES håller med hon gör skillnad för världen. Ses den 2 Juli på live showen på Fackbook. Hon du känner för det så dela gärna inlägget på din wall så fler kan se vår live. Sommar hälsningar / Josefi

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...