13 december 2012

ÖVER 100 000 BESÖK - DET FIRAR VI!Över 100 000 besök firar vi med er läsare Vi är glada och tacksamma att ni följer oss, provar våra recept, är med i våra utmaningar och tävlingar. Vårt stora intresse och de vi brinner för tar ni dela av här på bloggen. Genom att ni är här och delar denna blogg med oss blir vi mer och mer inspirerad och vill utveckla och komma med ännu mer tips på hur vi tillsammans blir HÄLSOSMARTA - vår metod du kommer att få ta del av under det kommande året.

Nu har ”Från Sockerbotten till Hälsotoppen” haft mer än 100 000 besökare på mindre en ett år och vi är även 700 gillare på vår gilla sida på Från Sockerbotten Till Hälsotoppen  Detta vill vi fira med er bästa läsare genom att lotta ut en bok av Janesh Vaidya Ayurveda för ditt sinne. Läs mer om boken här bokus.com 
bokus.com

Vill du vara med i tävlingen och ha chansen att vinna en fantastisk bra bok som ger dig många verktyg till ditt sinne gör så här. 

1. Dela med dig av bloggen till de som du vet är intresserad av hälsa och alternativ till recept utan vitt socker och vetemjöl. Tipsa om vår blogg på din blogg, på Facebook eller i ett mejl (till minst 5 personer du tror är intresserade).
2. Motivera varför du tycker om bloggen under detta inlägg eller så mailar du till oss på josefiulrika@gmail.com . Där skriver du även in din adress så vi vet vart vi ska sända boken om det blir just du som vinner. 

Sista dag att tävla är den 30 december. Vinnaren publiceras här på bloggen i början av januari.

Varmt lycka till 
Josefi & Ulrika 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...