6 juni 2013

MONICAS MAKEOVER PÅ BONNIE & CLYDE

Monica före - redan snygg
Monica Stolpe-Nordin är nu inne på sin åttonde (av tio) vecka i sin HÄLSOSMARTA-Makeover. Monica är första person ut att testa den metod vi arbetar fram som innebär en helhetssyn på hälsan. Det innebär att hon arbetar med alla dessa bitar parallellt: kost, motion, motivation, personlig utveckling och återhämtning. Programmet skräddarsys efter Monicas behov.
Hon har jobbat på fantastiskt bra och verkligen kämpat på då hon på grund av sin sjukdom (psoriasisartrit) periodvis har haft riktigt ont.

Vi tyckte Monica är värd en riktig belöning för allt hon hittills gjort och i samarbete med fantastiska frisersalongen Bonnie & Clyde i Västerås får hon en frisyrmakeover.På Bonnie & Clyde blir Monica väl omhändertagen av Sofie.
Håret tvättas och klipps till och Monica njuter av att bli omhändertagen.

För att hålla vätskenivån i bra balans bjuds Monica på en mumsig Grön smoothie som innehöll: Avocado,broccoli, äpple och jordgubbar och lite vatten.


Håret färgas sedan med en helt ekologiks färg i två nyanser.
Vilka två får Monica leva i ovisshet om fram tills håret är tvättat och torkat.
Medan färgen verkar tar Sofia hand om Monicas ögonbryn som också får lite färg och som "putsas till" till en fin form.


Kolla här på slutresultatet! Visst är Monica strålande snygg! Lita ljusare slingor är infärgade i luggen, vilket ger både djup och mer liv till både ansikte och hår. Supersnyggt tycker vi.


Som en extra gåva från Bonnie & Clyde fick Monica med sig en presentpåse med schampoo och balsam av märket  Schwarzkopf i serien ESSENSITY, speciellt anpassat för färgat hår och även dessa produkter ekologiska.

Nedan ser ni tre supernöjda tjejer efter en härlig kväll.
Monica strålar, som ni kan se - nöjd med både sin frisyrförvanlding och även de andra HÄSLOSMARTA förändringarna hon har gjort i sitt liv.
Om det kommer vi att berätta mer här framöver, så håll utkik.Josefi Dahlberg, Monica Stolpe-Nordin och Ulrika Gabriel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...