2 oktober 2015

MUFFINS MED CHOKLADSMAK OCH JORDNÖTTER ( sockerfritt och glutenfritt)


Det enkla är det goda och ännu godare tycker jag att det är när jag vet att det jag serverar mina nära och kära gör gott för kroppen. Här är ett typiskt enkelt och gott recept att slänga ihop inför ovätat besök och eller efter dagis som en extra go mellis.

Jag har skrivit det förr och fortsätter säga det, att vara en
hälsosmartmamma och valet av min hälsosmartalivsstil är den bästa investeringen jag har gjort. Något som också gör att jag brinner för att dela med mig av mina tankar och val av livsstil.

Hoppas även ni njuter av denna muffins
Till ca 12 muffins

Recept: ( eko så långt det är möjligt)
4 bananer
3 ägg
2 dl jordnötter
3 msk kokosolja
1,2 msk kakao
1 dl mandelmjöl
1 tsk bikarbonat

Gör så här:
Skär bananerna i skivor och lägg i en bunke, häll ner mandelmjöl,jordnötter, kakaon klicka ner kokosoljan och slutligen har du i äggen. Sedan mixar du alltsammans med din handmixer till en fin smet. Klickar nu i dina valda formar. Då jag har haft mycket koksolja behövde jag inte smörja mina formar alls.

Grädda: på 200 grader i 12-15 minuter

Njut av ert fika med gott samvete
Josefi



1 kommentar:

  1. Jordnötter och choklad kan vara den bästa kombinationen ju! Det här låter supergott - jag sparar genast receptet.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...