29 april 2015

PALEOBRÖD ( glutenfritt)



Här bjuder jag på ett mycket gott och hälsosamt bröd med bland annat fröer, nötter och kärnor. Tuggit och gott med denna blandning tycker jag. Prova själv få som om du gillar detta recept.


Recept:
6 dl Brödblandning-paleo från BODYSTORE
3,5 dl Sesammjol från BODYSTORE
2 tsk Bakpulver gluten fritt från BODYSTORE
1 nypa himalayasalt-eko från BODYSTORE
3 dl vatten
1,5 msk psylliumfroskal från BODYSTORE
1 dl olivolja

Gör så här:
Blanda samman alla ingredienserna och avsluta med att lägg i 1-2 nypor himalayasalt i degen för att höja smaken i bördet lite. Låt degen stå i ca 10 minuter så spylliumförskalet drar i till sig degen. Sedan smörjer du en plåt med olja och sedan plattar du ut degen på plåten lagom tjock. Innan du ställer in formen så förskär du fyrkantiga rutor, för att det lättare ska gå och lossa från plåten när brödet är klart.

Gräddas i ugnen i 180 grader i ca 20 minuter.



Josefi

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...