26 april 2015

VINN ETT STARTKITT BACK TO EARTH MINERALSMINKET FRÅN DALARNA

Nu är våren här och solen lyser upp och vi vill vara extra fina och fräscha. Så känner i alla fall jag. Jag vill vara speciellt fin och fräsch i ansiktet, vad passar bättre då än ett naturligt, rent och svenskt miniralsmink från Dalarna?
Jag känner mig extra fin med detta smink och faktum är att flera gånger så har jag möts med kommentaren, så vacker du är, du strålar verkligen, vad fin du är i ditt smink. Jag har under några veckor fått förmånen att prova på backtoearth start-kit och är riktigt förälskad. Jag gillar att sminka mig men vill inte att det ska ligga som en kaka i ansiktet efter att jag sminkat mig klart. Därför är detta smink perfekt för mig, det är naturligt och lätt att jobba med. Jag känner mig fräsch och fin med Mineralsminket från dalarna backtoearth det tar mig ungefär 10 minuter att lägga mitt smink på morgonen och det är bra då jag gillar när det ska gå fort att fixa mig inför dagen.Mineral make-up från Back to Earth:
 • Lugnar irriterad hud 
 • Täpper EJ till porer, huden kan andas fritt
 • Hög kvalitet till bra pris
 • Fri från allergiska ämnen
 • Fri från parfym och konserveringsmedel
 • Fri från talc
 • Nanofri Titandioxid
 • Miljövänlig
 • Naturlig solskyddsfaktor SPF
 • Idealisk för alla hudtyper, även acnehy
 • Naturlig lyster
 • Fri från Bismuth Oxychloride
- Tillverkat i Dalarna!
Före bilder 


Efter bilderTävlingen håller på till och med den 5 maj. 

Vill du vinna ett startkitt och möta våren med ett naturligt smink som lyser upp ditt vackra ansikte? 
Det du behöver göra är att under blogginlägget berätta varför just du vill vinna startkittet och gå in och gilla backtoearth på FB.  Länken hittar du i slutet av blogginlägget.  
Kom också i håg att skriva ditt namn och adress också. Vem som vinner kan ni läsa i ett blogginlägg kort efter att tävlingen är slut.   Läs mer här om NATURLIGT SMINK back-to-earth/501

Gå gärna in och gilla sidan Facebook Back-to-Earth-Mineralsmink-från-Dalarna och få mycket inspiration.


Varmt lycka till
Josefi

4 kommentarer:

 1. Daphne Berenskiöld27 april 2015 12:26

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. julianna fredriksson28 april 2015 00:02

  Hej!
  Är gärna med.

  Jag har känslig och problemhy och får därför massor av plitor mm i ansiktet hela tiden, därför vill jag ha mineralsmink som är bra för min hy så att jag kan börja sminka mig igen, av annat smink mår bara min hy sämre av.

  Gillar Back to earth på FB

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

  Julianna Fredriksson
  Bellmansgatan 2b
  722 22 Västerås

  SvaraRadera
 3. Jag eftersträvar att leva så hälsosamt och miljövänligt jag kan. Men när det kommer till hudvård och makeup har jag inte hittat några riktigt bra alternativ. kanske är Back to Earth den hudvård jag letar efter? den verkar toppen både funktionellt, mot hyn och miljön -toppen!

  SvaraRadera
 4. Jag har ändrat min kost och hälsa på köpet. Tappat 34kg på 3 år. Söker något bra smink för huden. Det kanske är detta jag saknar BACK TO EARTH :-) :-)
  Mvh Mona
  maer@glocalnet.net
  Mona Rosbacke
  Kil 39
  74020 Vänge

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...