28 februari 2013

HÄLSOSMARTA RESULTAT AV ATT DETOXA
HÄLSOSMARTA effekter av att detoxa Funderar du på om du ska genomföra en detoxkur eller behöver du inspiration i form av en ”morot” så har du kommit helt rätt. Här kan du läsa flertalet HÄLSOSMARTA effekter med att detoxa kroppen och rensa kroppen på gifter. En bra fråga att ställa sig efter du har läst detta är -Vågar jag välja bort att inte detoxa?

För de som har olika sjukdomar och vet med sig att de inte kan detoxa ska låta bli av hälsoskäl. 

 Fördelar med Detox


1. Piggare 

När du rensar din kropp från ”gifter" toxiner och Tungmetaller och slaggprodukter tar kroppen lättare upp de nyttiga ämnerna i mat och dryck vilket medför att du får mer energi. 

2.Känslan av att vara piggare 

Under detoxen äter du mycket frukt och grönsaker som innehåller bland annat C-vitaminer, denna vitamin hjälper dig att stärka ditt immunförsvar och du blir friskare. 

3. En ”nöjd mage” 

Har du problem med uppsvälld och gasig mage kan du med stor sannolikhet efter en detox-diet märka att det har försvunnit eller minskat. Vad beror det på? Att du äter mat som låter tarmen rensa ut gammalt slagg och gifter från tarmen och även eventuella från eventuella fickor i tarmen. Även att du under detoxen inte äter mat som kan reta din tarm mycket som vetemjöl och rött kött som är trögsmält. 

4. Kroppens organ fungerar bättre 

Många av kroppens organ fungera oftast bättre efter en detox. Som tarmar, lever, bättre blodcirkulation, bättre hud och hår. 


5. Mindre mat begär 

Genom utrensningen kan du bli av med begär som är kopplat till mat som sötsug och matportionerna kan minska helt naturligt då kroppen tar emot näringsämnena bättre. 

6. Slätare och friskare hy

En utrensning av slagg hjälper din hud att förnya sig och du kan få en hy som är mer fast och med en lyster i. 


7. Mindre celluliter

För att få maximal effekt av att minska eventuella celluliter så kombinera detoxen med motion. För bästa resultat både under och efter detoxen.

8. HÄLSOSMART- Livstil 

En av de stora fördelarna med att genomföra en detoxkur är att du blir hjälpt med att förbättra dina matvanor och förhoppningsvis livstil till att bli mer hälsosam och HÄLSOSMART och där med mår bättre och har en bra balans i kroppen och en bra energinivå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...