28 juli 2013

VARFÖR DU BEHÖVER FYLLA PÅ MED EXTRA VITAMINER?


Några anledningar till att det kan vara bra att äta kosttillskott 

                   Med fördel äter du kosttillskott som  är helt naturliga Bodystore/ Helhetshälsa

  • Det är inte alltid en varierad kost räcker till. Då livets olika situationer kan leda till att näringen snabbt tas ur kroppen på olika sätt. Ex på det kan vara om du stressar mycket eller om du dricker mycket kaffe. Vid fysiskt och psyksik stress behöver kroppen extra mycket B och C vitamin.  

  • Maten idag innehåller mindre näring. Ex på det är att vi många gånger lagar vår mat för att sedan värma upp maten igen dagen där på, då faller en helt del näring bort. Sedan finns det studier som tar upp just att ex vete idag innehåller mycket mindre näring än förr. 

  • Vi får för lite soljus, Vi som bor i Sverige få mindre solljus än vad våra kroppar behöver ha. Solen lyser inte alltid plus att vi ä inne mycket. 

  • Många äter mer snabbmat och mindre frukt och grön. Mycket av den maten vi äter är halvfabrikat där näringen raffineras bort. Studie visar att vi svenskar dricker 90 liter läsk per år och äter 17 kg godis per person och år. 

  • Vi får i oss miljögifter genom mat ex tungmetaller och så andas vi in gifter. Genom detta är det bra att tänka på att rena kroppen genom att äta extra vitaminer, men även rena kroppen med att ibland äta rödbeta och dricka citronvatten. 


För mer inspiration titta in på Kurera  och kostdoktorn

// Josefi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...