6 februari 2015

TÄVLING KICKSTARTA DIN ENERGI MED HÄLSOSMARTAHÄLSOSMARTA vill fira att vi haft över 730 000 besök på bloggen och som tack för det så har du nu möjlighet att vara med i en tävling om en individuell KICKSTART läs mer om den här halsosmarta-kickstart

TÄVLING MED HÄLSOSMARTA - vinn Hälsosmart Kickstart!

Vi har nu startat ett nytt år med nya härliga möjligheter. Kanske har du skrivit en hel lista på olika saker du ska ge dig själv under 2015, som att äta minera socker, träna mer, dricka minera kaffe, vin, eller att lägga in mer återhämtning i schemat. 
Många av oss kände att det blev för mycket mat, godis och kaffebröd under julen och för lite träning. En del kanske tränade som bäst under julen och har KICKSTARTAT 2015 i ett gott och hälsosamt år. En del kanske fortfarande funderar på hur det ska göra för att komma igång med ett mer hälsosamt LIV. 


 NI BLOGGLÄSARE ska få vara med och tävla om en stycken Hälsosmarta Kickstart. Det är en hälsocoachning på distans som pågår under 6 veckor. Ordinarie pris är 1500:- . Det som ingår är:

 • Du får börja med att fylla i vårt scanningsmaterial där du berättar för oss (och dig själv) hur ditt nuläge se ut, vad du har för mål samt vad du vill ha hjälp av oss med. 
 • 3 Hälsocoahningstillfällen á 30 minuter varannan vecka per telefon. 
 • 3 sms i veckan. Dina sms är skrivna för att stärka och peppa just dig för att nå dina mål. 
 • 6 utvalda material inom ämnena kost, motion, motivation, personlig utveckling och återhämtning. Ett varje vecka till din mail.
 • Avstämning varje vecka via ett material som du fyller i och mailar till oss. 

Vad ska du då göra för att vara med och tävla?

Skriv vilket som är ditt favoritrecept från hälsosmarta på din facebook,instagram och eller blogg. Länka till oss på facebook, din blogg och på instagram skriver du #hälsosmartajosefiulrika.  Du behöver inte tillaga receptet men om du vill får du mer än gärna lägga ut en bild från vår sida eller en bild du själv tagit på ditt bakverk eller annat gott. 

VIKTIGT är att du skriver under detta inlägg på bloggen varför just du vill vinna denna tävling, varför det skulle vara extra bra för dig att få denna möjlighet. Alternativt om det känns väldigt privat att du mailar till josefiulrika@gmail.com

Tävlingen håller på från den 6 februari till den 20 februari. 

Vinnaren kommer att publiceras veckan därpå här i bloggen och på vår Facebooksida.

Nu är det bara att börja fundera på  vilket som är ditt favoritrecept och varför 

Ett recept som är populärt just nu är semlan 


Önskar er all lycka 

 Josefi 

2 kommentarer:

 1. Känns som om min kolhydratskrävande lätt överkokta hjärna skulle behöva just en Kickstart, med nedvarvning. Hitta kloka alternativ, oc komma hem piggare från jobb.

  SvaraRadera
 2. Jag har tidigare prövat på en del kurser helt via webben för att lära mig mer om kosten, att äta rätt, få till motionsprogram för att på så sätt bland annat få mer energi och kunskap om hur kosten påverkar oss. Det har funkat så där då jag lätt hamnar efter eller skjuter upp övningarna. Att få ett generellt mail som går ut till alla är inte tillräckligt effektivt för mig. Jag behöver någon som personligen ligger på mig lite och sparkar mig i ändan och där jag inte kan slippa undan. Jag blev av med mitt arbete i höstas och då tänkte jag att jag har all tid i världen för att ta tag i mat och träning men det har nästan fått tvärtom effekt då jag blivit less, uttråkad och har lättare att ta till småätande som tröst än att ta en promenad eller annan träningsform. Därför skulle er kickstart kurs passa mig kanon där det både varvas med eget jobb och personlig pepp.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...