23 februari 2015

VINNAREN AV HÄLSOSMARTAS KICKSTART


Det ska bli en ära att möta våren tillsammans med Anna Noring, jag fullkomligt älskar att hälsacoacha till en bättre och sundare livsstil och där med också en sundare hälsa. 

Vinnaren som har vunnit HÄLSOSMARTA KICKSTART tavling-kickstarta-din-energi  är Anna Noring

Så här sammanfattade hon varför hon ville vinna just denna tävling.  Känns som om min kolhydratskrävande lätt överkokta hjärna skulle behöva just en Kickstart, med nedvarvning. Hitta kloka alternativ, och komma hem piggare från jobb” 

Den andra som var med i tävlingen hoppas och tror jag att du får extra inspiration och pepp genom gillasidan och blogg för att komma igång med det som är viktigt för just dig. 


Vinnare mailar sin epostadress och mobilnummer till josefiulrika@gmail.com och du får det första materialet mailat till dig som är scanningsmaterial när du svarat på det så bokar vi första tiden för samtal. 

Detta är vad vinnaren får under sex veckor. 

  • Du får börja med att fylla i vårt scanningsmaterial där du berättar för oss (och dig själv) hur ditt nuläge se ut, vad du har för mål samt vad du vill ha hjälp av oss med. 
  • 3 Hälsocoahningstillfällen á 30 minuter varannan vecka per telefon. 
  • 3 sms i veckan. Dina sms är skrivna för att stärka och peppa just dig för att nå dina mål. 
  • 6 utvalda material inom ämnena kost, motion, motivation, personlig utveckling och återhämtning. Ett varje vecka till din mail.
  • Avstämning varje vecka via ett material som du fyller i och mailar till oss. 

Josefi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...