10 mars 2014
BLOMKÅLS- OCH PURJOMOS
Ett snabblagat och gott mos på blomkål och purjolök och som smaksätts med soltorkade tomater och fetaost blir ett gott tillbehör till både kött, fisk och kyckling.
Du behöver:
3 dl färsk eller frusen blomkål
1 dl strimlad purjolök
½ - 1 paket fetaost
5 - 6 soltorkade tomater
1 msk Renee Voltaire Lantbuljong
Örtkrydda efter smak
salt och svartpeppar
Gör så här:
Koka upp blomkål och purjolök och tillsätt buljongpulvret under kokningen. Låt koka tills blomkålen är mjuk. Häll bort vattnet. Smula ner fetaost och lägg i de soltorkade tomaterna. Mixa ihop med stavmixer. Smaksätt med kryddorna.
Ulrika
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar