3 mars 2014

VINNARNA TILL BOKEN ÄT DIG I BALANS ÄR.........


Nu har vi utsätt två lyckliga vinnare till boken 

"Ät dig i balans-bästa maten för glädje och lust" Det har vart ett stort intresse, många som har skrivit och önskat att vinna den mycket inspirerande boken med många läckra och goda recept utan socker,vetemjöl och mjöl. Ni alla är vinnare på så sätt att ni har valt att ta hand om er hälsa på bästa sätt genom att leta inspiration till bra och sunda recept. Vi önskar er alla lycka till med eran kost och hälsa.

Vi säger stort Grattis till Jenny (Nenne) och Thereze Stjernander. 

Ni får med glädje vänta på att era böcker dimper ner i brevlådan


Författarna till boken Maria och Catharine har under många år coachat och väglett andra till framgång inom välmående på alla plan både för kroppen och själen. När det gäller kosten delar de vår övertygelse om att vi mår bäst med en kost utan socker,vetemjöl och mjölkprodukter.

Boken Ät dig i balans handlar om kost som är bra för dig oavsett vart du befinner dig i livet. En bok som ger feelgood känsla och du vill inget annat än att äta sunt och ta hand om dig och prioritera din hälsa. Det som är bokens hjärta är naturligtvis bra och stärkande mat, med hämtad inspiration från raw food och paleokosten. I första delen får du tips och tankar gällande att ha glädje och ett naturligt förhållande till maten. Sedan får du en fantastiskt receptdel med underbara recept och härliga bilder inom kategorierna.


10 meditativa rätter 
10 snabba rätter 
10 mellanmål 
10 vegorätter 
10 salta 
10 söta 

Är du intresserad av att köpa boken?
Beställ boken "Ät dig i balans-bästa maten för lust och glädje"  HÄR 
2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...