29 augusti 2014
FÖRLÄNG SOMMARKÄNSLAN MED EN BÄRPAJ MED KOKOSTÄCKE
Recept:
300 gram sommarbär ( hallon, vinbär, jordgubbar, blåbär) Det går bra med vilka bär ni vill.
2 dl boveteflingor
1,2 dl kokosflingor
1 dl solrosfrön
2 msk honung
100 gram mjölkfritt smör
Gör så här:
Lägg bären i botten på en form. Häll ner boveteflingorna, kokosflingorna, solrosfrönen och den mjölkfria smöret i en bunke och hälften av honungen. Knåda nu i hopp en fin smuldeg. Ringla över resten av honungen på bären och smula sedan över ett täcke på bären innan du sätter in formen i ugnen. Gräddas på 180 grader i 15-20 minuter.
Njut av din paj
Josefi
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar