RABARBERCHUTNEY
Rabarber hör sommaren till, för mig är det en stor favorit gott och syrligt är min melodi.
Fick inspiration att göra en rabarberchutney utan vitt socker och som dessutom inte var så söt som mycket annat kan vara och speciellt en del chutney som går att köpa i butiken.
Du behöver dessa ingredienser.
Rabarber,rödlök,kokossocker och röd chilifrukt.
Recept:
4 Stjälkar rabarber
Renee Voltaire |
1 Rödlök
2 msk Kokossocker 1 Rödlök
2 msk Kokossocker 1 Rödlök
1 röd Chilifrukt färsk
Gör så här:
Skala bort skalet på rabarbern och hacka i småbitar, hacka rödlöken och den röda chilifrukten i små bitar. Häll nu ner alltsammans i en kastrull tillsammans med kokossockret låt koka på svag värme under ca 10-12 minuter . Rör om ofta och ta av röran när rabarbern är ett med röran. Låt svalan några minuter innan du serverar dina gäster den nykokta rabarberchutneyn.
Njut av varje tugga
Josefi
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar