25 november 2013

HÄLSOSMARTA PÅ 60PLUSMÄSSAN.SE


HÄLSOSMARTA stod tillsammans med sweet-drops-Stevia på 60plusmassan.se i Västerås.Vi bjöd på olika produkter med stevia i och det var väldigt populärt. Många smakade de olika smakerna av sweet drops Stevia och blev positivt överraskade. Vi på HÄLSOSMARTA pratade varmt om dessa stevia droppar som är en naturlig ört som inte påverkar blodsockret. 

Vi delade ut mycket goda recept med just dessa stevia droppar i. Nedan har ni ett riktigt gott recept: JULBOLLAR-med äpple, kanel och valnöt.  


JULBOLLAR - med äpple, kanel och valnöt

Julbollar - med äpple, kanel och valnöt
Här bjuder jag på en underbar och hälsosam boll med både doft och smak av julen.

Du behöver:
2 äpplen, skalade och skivade
1 msk kanel
2 msk kokossocker
1 msk kokosolja att steka i
3 msk kokosolja 
10 droppar sweet-drops-stevia-clear-60-ml
4 dadlar
1 dl russin
3 dl valnötter
1 dl mandelmjöl.
riven kokos och chiafrön att rulla i

Gör så här:
Stek äppelskivorna i kokosoljan och pudra över kanelen och kokossockret. Stek under omrörning tills de blir mjuka. Lägg äpplena i en bunke och häll även ned resterande kokosolja, dadlar och russin. Blanda ihop till en jämt fördelad smet med stavmixer. Häll sedan ner valnötter och mandelmjöl. Mixa även ihop det. Det gör inget om det finns bitar av valnötterna kvar - det blir bara lite tuggmotstånd.
Ställ bunken kallt en stund så att kokosljan stelnar och det blir lättare att forma bollarna. Rulla sist bollarna i en blandning av kokosflingor och chiafrön. Förvara kallt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...