20 februari 2014

HÄNG MED HÄLSOSMARTA PÅ HÄLSORESA TILL KROATIEN


Du har väl inte missat årets hälsoresa?
En resa för dig som vill komma igång med att ta hand om dig själv, må bättre, få mer energi och leva hälsosammare. Eller du kanske är igång, men behöver få en puff i rätt riktning, tips, inspiration och motivation?
Sista veckan i maj drar vi - Josefi Dahlberg och Ulrika Gabriel från HÄLSOSMARTA - Josefi & Ulrika till den underbara hälsoön Losinj i Kroatien. Med på resan är Malin Lundskog  PT och hälsofantast från Hälsa Mera och arrangören Siv Thuresdotter från Qoola Qvinnor.


Vi tillbringar en vecka tillsammans  på underbart 4-stjärnigt hotell där vi umgås, äter gott, relaxar, solar och badar. Fyra av dessa dagar bjuder vi på två träningspass om dagen samt föreläsningar och workshops. Några av det som erbjuds är:
  • Hälsa ur HÄLSOSMARTAS perspektiv - utan vetemjöl, socker och mjölk
  • Motivation till att ta hand om din hälsa.
  • Mental och fysisk träning.
  • Tänk dig smal - tankens kraft kring matvanor och ätbeteende.
  • Hälsa och helhet - kost, motion, motivation, personlig utveckling och återhämtning.
På plats kommer också att erbjudas möjligheten till personlig rådgivning av oss kostrådgivare och PT. Alla som reser med kommer också att få en välfylld goodiebag att njuta av under resan och ta med hem.
Läs mer om resemålet och boka din plats HÄR.

För dig som själv jobbar inom hälsobranschen finns också möjligheten att medverka hälsokonferensen som innebär möjlighet att nätverka, lyssna på föreläsningar relaterade till företagande samt ställa ut på minimässa. Du kan läsa mer om innehåll och upplägg HÄR.


Vi ser fram emot en fantastisk vecka tillsammans med er som väljer att åka tillsammans med oss.
För att säkerställa din plats gör du en bokning och betalar 700:- nu och resterande summa tre veckor innan avfärd.

Boka DIN plats HÄR!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...