29 oktober 2014

HALLONMUFFINS vetefritt,sockerfritt och mjölkfritt



Får jag lov att bjuda på hallonmuffins utan vetemjöl, socker och mjölk? Perfekt som mellanmål, innan eller efter träning och så klart till en kopp kaffe eller the. Själv gillar jag denna typ av muffins just för att den är god men också för att den är mättande och nyttig.

Recept: 
10 torkade dadlar ekologiska
2 dl hallon
1 tsk bikarbonat
3 ägg ekologiska
2 dl mandelmjöl

Gör så här: 
Ta fram en bunke och klipp dina dadlar till små bitar och häll ner dem i bunken. Häll även ner de tinade hallonen, ha ner en tsk bikarbonat, mandelmjöl och  äggen. Vispa ordentligt och hall ner i tre större skålar eller sex mindre skålar.

Låt grädda i 200 grader i 12-15 minuter.  


Josefi 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...