29 oktober 2014
HALLONMUFFINS vetefritt,sockerfritt och mjölkfritt
Får jag lov att bjuda på hallonmuffins utan vetemjöl, socker och mjölk? Perfekt som mellanmål, innan eller efter träning och så klart till en kopp kaffe eller the. Själv gillar jag denna typ av muffins just för att den är god men också för att den är mättande och nyttig.
Recept:
10 torkade dadlar ekologiska
2 dl hallon
1 tsk bikarbonat
3 ägg ekologiska
2 dl mandelmjöl
Gör så här:
Ta fram en bunke och klipp dina dadlar till små bitar och häll ner dem i bunken. Häll även ner de tinade hallonen, ha ner en tsk bikarbonat, mandelmjöl och äggen. Vispa ordentligt och hall ner i tre större skålar eller sex mindre skålar.
Låt grädda i 200 grader i 12-15 minuter.
Josefi
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar