ETT GOTT OCH ENKELT ALTERNATIV TILL KAFFET
RECEPT:
2 dl solrosfrön
3 rutor 86% mörk choklad 86
1 tsk starkt kaffe
1 tes ekologiskt vanilj pulver
Riv den mörka chokladen, lägg ner solrosfröna och den rivna chokladen i en kastrull.
Strö över kaffe och vaniljpulvret. Smält chokladen under låg värme, rör om så att smakerna fördelars sig fint. När chokladen har smält efter några minuter. Strör du ut solrosmassan på en plåt. Låt svalan och stelna under ca 2 timmar. När det är klart så bryter du efter tycke och smak ut små bitar, och lägger i en skål eller på ett fat.
![]() |
BOURBON VANILLA PULVER |
Läs om hur vaniljpulvret bearbetas i processen från planta till pulver.
BOURBON VANILLANJUT AV VARJE BIT
// Josefi
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar