25 januari 2013

ETT FÖRSTA ÅR... OCH DET ÄR BARA BÖRJAN

Mys på mässa
 Den 20 januari 2012 publicerade vi det först inlägget här på bloggen. Då hälsade vi er välkomna till en resa med oss som vi inte ens själva kunde förställa oss vart den skulle ta oss. Att vi båda genom vårt samarbete vill inspirera andra till bättre hälsa var vi överens om, och massa möjligheter såg vi.

Nu har det gått ett drygt år, och mycket mer än vad vi själva hade räknat med har hänt. Ett bevis för att intresset för hälsa är stort och att vårt fokusområdet med naturligt och hälsofrämjande kost är ett intresseområdet som växer så det knakar.
Första månaden hade vi hela 30.000 besökare, och det är mycket för en nyöppnad blogg.

Vad har vi hunnit med under året då?
En liten sammanställning är på sin plats:

  • Över 330 inlägg har skrivits och publicerats. Till stor del har det varit hälsosamma recept på mat utan socker och vetemjöl, men också upplysningar, tips och fakta om en hälsosammare livsstil.
  • Vi körde Sockerutmaningen på blogg och Facebook där vi uppmanade alla som antog utmaningen att leva sockerfritt eller kraftigt minska ner på sitt sockerintag under 21 dagar. En mycket uppskattad aktivitet som säkert återkommer.
  • Vi var i egenskap av hälsobloggare med i Kokbok till förmån för hemlösa.
  • Vi var med på Allt för Hälsa Mässan i ett samarbete med Bodystore - läs mer HÄR.
  • Vi hade premiär på vår föreläsning - HÄLSOSMARTA - vete- och sockerfritt för ökad hälsa.
  • Vi har levererat vår första Gott Samvete-låda full med hälsosamma godsaker.
  • Vi har haft förmånen att få träffa och inspireras av massor med engagerade och godhjärtade människor som liksom vi brinner för hälsosam mat och livsstil.
Provsmakning på Allt För Hälsan Mässan

Vi lagar mat till Kokbok till förmån för hemlösa


Detta underbara första år har fått oss ännu mer fokuserade på att fortsätta att jobba med detta. 
I nuläget arbetar vi med att få fram vår alldeles egna metod  - HÄLSOSMARTA. Det är en helhetsmetod med fokus på den naturliga och hälsosamma maten, motion och fysisk aktivitet, personlig utveckling och balans i tillvaron. Denna metod kommer vi att dela med oss av på vägen och när den är klar kommer vi erbjuda kurser, föreläsningar och utbildningar.

Mer som är på gång inom en snar framtid är:
  • Vi är med på Kvarteret Igors hälsohelg den 26 - 27 januari. Vi bjuder på Gröna Smoothies, recept och hälsotips.
  • Vi kör en detox-utmaning på 14 dagar tillsammans med alla bloggläsare och FB-följare. Mer om den kan du läsa HÄR.
  • Vi kommer att byta namn på blogg och Facebooksida till vår kommande metod - HÄLSOSMARTA. En hemsida kommer också att lanseras.
Vi vill passa på att tacka er alla bloggläsare och Facebookföljare som kommer med positiv feedback, kommentarer, tankar och tips. Vi tycker att det är fantastiskt roligt att dela den här resan med er. Vi hoppas att ni hänger med framöver också. Hör gärna av er och berätta vad ni uppskattar och vill ha mer av.


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...