23 mars 2013

VINN VÅR HÄLSOSMARTA-MAKEOVER!


Vi söker en person som med vår hjälp vill lära sig att leva HÄLSOSMARTARE. Det innebär äta nyttigare, röra på sig mer, jobba med sin personliga utveckling, skapa utrymme för återhämtning och få hjälp med motivationen.
Du ska bo i Västerås eller omnejd då vi vill kunna träffa dig vid ett par tillfällen, övrig kontakt kommer att ske via mejl, telefon eller skype. Under 10 veckor kommer vi att coacha dig från ditt nuläge där du hälsomässigt befinner dig till ett HÄLSOSMARTARE du.
Du som deltar ska vara villig att blogga och/eller Facebooka om ditt deltagande samt om intresse finns, ställa upp i media. Ditt deltagande och din utveckling kommer att följas även på vår blogg.

Det här kommer du att få jobba med:

  • KOSTEN: helt utesluta eller kraftigt minska din konsumtion av socker och vetemjöl samt vara sparsam med mjölkprodukter. Mycket grönsaker, frukt och bär, fisk och kyckling. Fokus på ren mat (ej processad/färdiglagad) utan tillsatsämnen. 
  • MOTION: ökad vardagsmotion och eller fokus på träning som ger styrka och kondition.
  • PERSONLIG UTVECKLING: stärka självkänsla och självförtroende.
  • ÅTERHÄMTNING: balans i livet mellan upplevda krav och sådant du mår bra av. Avslappning, meditation och stresshantering.
  • MOTIVATION: hjälp med att hålla motivationen uppe och fokus på målet.

Vi startar denna HÄLSOSMARTA - make over den 8 april och jobbar tillsammans under 10 veckor. Till att börja med får du ett kartläggningsmaterial där du ska ska svara på frågor om din hälsa samt vilka mål och önskemål du har. Därefter träffas vi och gör upp en plan på hur vi på bästa sätt kan jobba tillsammans.

Självklart anpassar vi oss efter dina förutsättningar. Den tid och möjlighet du har att lägga ner på din HÄLSOSMARTA utveckling, om du har allergier, överkänslighet eller sjukdomar att ta hänsyn till.

Är det dig vi söker? Eller känner du någon som du tror vill vara med?
Skicka ett mejl och berätta hur du lever ditt liv just nu och på vilket sätt du vill ha hjälp av oss för att kunna bli friskare, starkare, få mer energi och balans i livet - med andra ord bli HÄLSOSMARTARE. Skicka det till: josefiulrika@gmail.com. Senast den 31 mars vill vi ha din intresseanmälan,

I förlängningen är denna tjänst något vi kommer att erbjuda alla som är intresserade, både företag och privatpersoner. Det kommer inte att spela någon roll var du bor då vi med teknikens hjälp kommer att kunna hålla bra kontakt ändå.
Du som anmäler ditt intresse till denna makeover men som inte blir utvald att delta i nuläget, kommer att få möjligheten att delta med 50 % rabatt då HÄLSOSMARTA - makeover kommer att lanseras stort under hösten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...