30 maj 2013

HÄLSOSMARTA-MAKEOVER SAMARBETAR MED BONNIE AND CLYDE


Vi har äran att få samarbeta med BONNIE AND CLYDE Västerås 


För oss är helheten av hälsa viktigt och där av att vi jobbar med HÄLSOSMARTA-Makeover . Vi jobbar där med områdena kost, motion, motivation, återhämtning och personlig utveckling. Att ha balans mellan dessa områden är viktiga för att må bra.
Men vi tycker att det även är viktigt att känna sig snygg och fräsch utanpå, från topp till tå. När du känner dig snygg och fräsch så förmedlar du det vidare och sprider en härlig energi omkring dig. 

Till Bonnie and Clyde går du för att bli snygg i håret. 


                                                                                                                                         
De erbjuder riktigt bra produkter för håret. En färgserie som är baserade på naturligaprodukter som är skonsamt och bra för ditt hår. Du blir snygg och samtidigt så värnar du om miljön och dig själv. Det tycker vi är en fantastiskt kombination.


Vi är stolta att få möjligheten att samarbeta. Monica Stolpe Nordin som genomgår vår metod nu. Ska som en härlig och skön belöning efter intensivt arbete med kropp och själv få bli omhändertagen av Sofie på BONNIE & CLYDE. Hon kommer får håret klippt och färgat, en eftermiddag att njuta av och vi kommer självklart vara på plats och bjuda på Grön Smoothie och ta en massa härliga bilder.

Vill du ha Inspiration inför det sommarsnygga håret? Passa på att häng med oss här på bloggen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...