17 maj 2013

HÄLSOSMARTA SAMARBETAR MED GLOBAL LIVING


HÄLSOSMARTA goes Global
Vi har den äran att presentera ett samarbete med  Global Living  i Västerås. Ett Cafe/ butik där det händer en massa spännande saker. För oss är Global Living ett självklart val för lunchmöte då de har goda och hälsosmarta alternativ att välja på. Vi tar nu steget att samarbete med Global Living och det känns mycket bra. Vi är tacksamma och känner en stark inspiration att tillsammans skapa plattform och möjlighet till att ”erbjuda” hälsosmarta alternativ och inspiration för en bättre HÄLSA på ett kul och enkelt sätt.
Global Living har redan ett intresse av hälsosam mat, men vill utöka utbudet ytterligare. Det är här vi kommer in i bilden.  • Inom kort kommer vi att finnas i butiken och bjuda på sköna, gröna, goda och hälsosmarta smoothies.
  • Vi kommer även snart att ha en föreläsningskväll med HÄLSA i fokus. Då får ni möjlighet att ta del av det som vi brinner för och även det som är aktuellt i dag, nämligen att bland annat hitta alternativ till vetemjöl, socker och mjölk. Vi tar också upp vad den senaste forskningen påvisar och berättar om våra egna erfarenheter. 


Vi är stolta och glada att få samarbeta med Global Living och hoppas nu på att du/ni vill vara med och ha kul tillsammans med oss. 

// Josefi & Ulrika 

Mysiga Global Living - kombinerat fik och möbel- och inredningsbutikInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...