BUSENKELT, NYTTIGT OCH GOTT
Jag är barnsligt förtjust i hallon och har vart länge. När jag var gravid, mumsade jag på hallon varje dag och det har mer eller mindre hållit i sig nu två år senare äter jag gärna hallon var dag. Det bästa av allt är att hallon även är nyttigt då det bland annat är mycket antidoxidanter. Det sägs att hallon skyddar mot inflammatoriska sjukdomar som allergier och hjärt-kärlsjukdomar. Dessutom har hallon ett högt innehåll av c-vitamin och fibrer.
Läs mer om hallonet på Sund.nu
Nu har jag provat ett gott och busenkelt recept. Frysta hallon med rålakrispulver.
Läs mer här om Rålakritspulver
Lika enkelt som det låter.
Du pudrar över en tsk rålakrits över 2 dl hallon. Servera direkt i en skål eller varför inte på ditt favorit fat.
NJUT AV VARJE HALLON
// Josefi
Men gud vilken härlig hemsida med allt lakrits man kan köpa glutenfritt och sockerfritt! Tack för tipset!
SvaraRaderaHej! Vad kul att du har hittat till oss, roligt att du gillar våran hälsoblogg.
SvaraRaderaDu är varmt välkommen.
Josefi