28 april 2013

TYDLIG MOTIVATION GER BRA HÄLSA

Motivation är ett begrepp som vi dagligen läser om i sociala media ett ord som många framförallt coacher och drivande personer använder sig av. Vi människor har olika motorer som håller oss igång som får oss att gå upp på morgonen, som får oss att gå till jobbet, som får oss att ta olika beslut. Listan kan göras lång.
Jag tänker att MOTIVATION är en viktig ingrediens i livet. För många är det självklart vad som motiverar dem för andra kan det vara svårt. Här tänker jag att om du inte vet vad som motivera dig så är det en stor fördel för DIG att ta hjälp och hitta fram till din motor inom dig.
Det som motiverar dig kan i många lägen vara en bra inre kompass som hjälper dig att ta beslut, som får dig att orka kämpa extra mycket, en extra växel som får dig att nå uppsatta mål, som får dig våga ta det där extra steget när det behövs.

 Motivation är en naturlig del i hela bilden för HÄLSA 

När du vet vad som motiverar dig i olika lägen flyter livet på lättare och energin blir starkare och glädjen större. Speciellt när du står inför förändringar som du vet är nödvändiga för dig och din hälsa, där målet kommer att förändra ditt liv som exempelvis att sluta med socker, alkohol, vetemjöl eller mjölk då är det speciellt av vikt att du vet vad dina källor till motivation grundar sig i. Vart du ska hämta extra mycket hjälp från och ha detta som vägvisare i dessa lägen.

Låter det självklart? Är det självklart vad som motiverar dig i alla lägen? 
Fundera på vad det är som motiverar dig i olika lägen i livet. Skriv gärna ner dom så det blir tydligt för dig. Köp ett snyggt block och skriv ner dina svar för ditt HÄLSOSMARTA liv. 

// Josefi 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...