10 januari 2014

HÄLSORESA MED HÄLSOSMARTA, HÄLSA MERA OCH QOOLA QVINNOR - maj 2014


Den här resan är något som vi på HÄLSOSMARTA ser fram emot jättemycket!
I slutet av maj flyger vi tillsammans med Malin Lundskog från Hälsa Mera och Siv Thuresdotter från Qoola Qvinnor ner till hälsoön Losinj i Kroatien. På 4-stjärnigt hotell bor vi i underbara omgivningar.

Varje dag börjar med ett skönt träningspass tillsammans med Malin.
Därefter njuter vi av en god frukost för att sedan ladda upp för föreläsningar om kost och hälsa av HÄLSOSMARTA och av Hälsa Mera. Fram till lunch delar vi med oss av våra egna erfarenheter, tipsar och har workshops.
Det här är en hälsoresa för dig som vill komma igång med att ta hand om dig själv och din hälsa. Du kanske har viljan, men tycker att du saknar redskapen - de får du av oss.
Eller kanske är du igång, men har svårt att hålla motivationen i gång. Du kanske behöver en nytändning eller en spark i baken eller bara är i behov av ny inspiration.
Du som privatperson kan läsa mer om resan HÄR.

Resan riktar sig också till dig som själv jobbar med hälsa på olika sätt och som här får en möjlighet att dela med dig av din kunskap, delta på en minimässa och nätverka med andra i branschen (en avdragsgill resa för dig med företag).
Du som företagskvinna inom hälsobranchen kan läsa mer HÄR.

Vi reser som sagt i slutet av maj, men redan nu är flera platser redan bokade. Du som är intresserad av att få följa med gör klokt i att reservera din plats så snart som möjligt för att vara säker på att kunna följa med. Du betalar en handpenning nu och resten av resan längre fram.
Du som vill hitta en resekompis att dela rum med får hjälp med det på vår Facebooksida där vi redan nu förbereder oss för vårens härligaste hälsoresa.

Läs mer om resan hos Qoola Qvinnor.
Läs mer om resan hos ScandJet.

Energifylld bild från vackra Losinj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...