6 januari 2014

HÄNG MED HÄLSOSMARTAS SOCKERUTMANING
Har det blivit lite för mycket godsaker/sötsaker under jul- och nyårshelgen? 
Är det svårt att låta bli sötsakerna nu? 
Har du triggat ditt sug?
Äter du mer sötsaker än vad du vill?
Mår du dåligt av att äta sötsaker men gör det ändå? 

Då har du chansen att tillsammans med oss på HÄLSOSMARTA och många andra som också vill rensa ut sockret ur kroppen. Många härliga hälsomedvetna personer har redan  anmält sitt intresse på vår Facebooksida. Passa på och gör det du med.
Kickstarta 2014 med att rena kroppen från det vita sockret. 

Med start den 20 januari och under 14 dagar kommer vi att peppa och inspirera varandra till att leva sockerfritt. Fokus är framför allt på att utesluta allt vitt socker, men beroende på din vilja och känslighet kan du även välja att utesluta fruktsocker (frukt) och mjölksocker(laktos).

Visst låter det INSPIRERANDE och UTMANANDE så här efter jul och nyårs helgen?

Varför inte utmana dina kollegor på arbetsplatsen? Att ni hjälps åt och peppar varandra och så klart är med på HÄLSOSMARTAS sockerutmaning? Eller att ta med familjen stora och små på en sockerutamningen. Helt enkelt göra något roligt och smart tillsammans med de i din närhet, då blir det också lättar för dig att genomföra dessa 14 dagar ;)

Är du bered att få mer energi och bättre balans? OBS det finns möjlighet till en stor bonus och det är att gå ner några kilo i vikt. 


Tips är att redan nu mentalt börja tänka att du ska ta bort olika godsaker från din inköpslista. Då blir det lättare den 20 jan när vi startar. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...