27 januari 2014

SOCKERUTMANINGEN - HÄLSOSMARTA kommer till din arbetsplats!

Hur ser matvanorna ut på din arbetsplats?
På många håll runt om i landet bjuds det ofta på något gott till kafferasten - kanske både till förmiddagsfikat och på eftermiddagen. Inte sällan består detta goda av något köpt eller hembakat som innehåller mycket socker och vetemjöl.
Alla tycker att det smakar gott, och eftersom de flesta gärna vill ha sig en liten energikick så passar det bra med något sött och energirikt. Blodsockret stiger raskt och energin kommer tillbaka. Men, det kommer att sjunka lika snabbt igen så runt lunch är det bråttom att fylla på med mat för att på upp energin. Likaså suger det i "sockertarmen" när klockan närmar sig tre på eftermiddagen och det behövs en kaka till kaffet eller kanske en chokladkaka ur automaten för att man ska orka med de sista timmarna på jobbet.

Så här ser det ut på många arbetsplatser.
Vi vill gärna hjälpa till att förändra detta!

Boka in oss för en föreläsning där vi berättar om hur sockret påverkar dig och din hälsa - både på kort och på lång sikt. Vi berättar också om hur du kan bli av med ditt sötsug eller sockerbehov och visar på vad du kan laga och äta istället - som både är gott och nyttigt. Självklart ingår provsmakning.

Inte nog med det.
Vi utmanar alla som vågar att anta vår utmaning att vara sockerfria under 14 dagar. Ju fler ni är på arbetsplatsen som är med, desto mer kommer ni att peppa varandra. Tips och support kommer ni att få av oss under dessa 14 dagar också.

Låter det som något som kan passa dig och din arbetsplats?
Hör av dig till oss och berätta vilka ni är, hur många ni är, var ni finns och när ni vill att vi ska komma till er så återkommer vi med prisuppgift och en närmare presentation av vad vi kan erbjuda.
Det här är en hälsosatsning som kommer att gynna er all på både lång och kort sikt!

Mejla din intresseförfrågan till: josefiulrika(snabela)gmail(punkt)com
Vi finns i Västerås, men reser gärna till er om ni finns på annan ort. Kostnad för resa tillkommer då.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...