12 maj 2012

DU ÄR DUKTIG

ENERGIN ÄR PÅ TOPP OCH DU ÄR PÅ TOPP

Alla dagar kanske inte just känns just som att energin är på topp. Det vi vet är att när kroppen får mindre vitt socker eller inget alls så får du en starkare energi och mår bättre.

Fortsätt kämpa på du är grymt duktig, kom ihåg att ge dig själv en klapp på axeln och en blink när du tittar dig i spegeln. Stärk dig själv och sträck på dig för du är grymt duktig.

/ Josefi

2 kommentarer:

 1. Hej Josefi !

  Första gången som min Dotter tog mig på allvar, hon köpte sockerfria wafers o.så fick jag hallongrädde till dem medan de andra åt sockerbomben=marängtårtan.I går svalt jag, hade halvt äpple med.Så det blev en viktnedgång med 1.7kg.Men det går jag väl lätt upp igen kan jag tro.
  Tycker det går bättre nu la ju av på Söndagen 6/5, 8:e dagen för Vitsippan.
  Inte sugen direkt på sött,ska leta sockerfri glass.Inte värre än att sluta röka.Lättare faktiskt.

  Ha en fin Söndag !
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Hej Marie-Louise!
  Vad härligt att höra att din dotter förstår dina val och bjuder dig på något gott som passar för just dig och din hälsa. Låter gott med sockerfria wafers och hallongrädde. Kul att du upplever att det är lätt att sluta med det söta. Det är inte alla som upplever som du gör. Men du får mer än gärna inspirera till andra här på bloggen, med hur du förhåller dig till din kost och vad du väljer att äta.

  Önskar dig en fin kväll
  Kram Josefi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...