15 maj 2012

VILL DU DELA DITT RECEPT?!?!?

Kokosbollar med vaniljrostade pumpafrön
Du som har egna receptfavoriter på sockerfria frukostar, mellanmål, luncher, middagar, snacks mm. får gärna mejla in dem till oss, så publicerar vi dem här på Från Sockerbotten till Hälsotoppen.
Självklart talar vi om att det är just DIN receptfavorit och länkar gärna till din blogg/hemsida om du har någon. Det går givetvis bra att få receptet publicerade även utan egen blogg...

Ju fler vi är som hjälps åt att sprida hälsosamma recept och tips, desto bättre.

Passar på att tipsa om några sockerfria godsaker som vi har publicerat här på bloggen tidigare - Kokosbollar i lite olika variationer. Dessa kokosbollar innehåller torkade dadlar eller annan torkad frukt som innehåller en hel del fruktsocker. Du som är strikt i ditt deltagande i SOCKERUTMANINGEN! och helt utesluter alla former av socker (inklusive fruktsocker) eller du som vet med dig att ditt sockersug triggas av något sött bör avstå från dessa godibitar under utmaningen.
Du som har valt att utesluta enbart det vita raffinerade sockret och som kan tänka dig att äta något sött kan passa på. Kokosbollarna innehåller kokosfett som är nyttigt och mättande och som hindrar blodsockret från att stiga alldeles okontrollerat.


Vill du dela med dig av dina favoritrecept kan du göra det till: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se. Skicka gärna med en bild om du har.

Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...