4 maj 2012

SCREENINGFRÅGOR FÖR SÖTSAKER

SCREENINGFRÅGOR FÖR SÖTSAKER 
                                   FRÅN BOKEN SOCKERBOMBEN 
Här nedan kan du göra ett screeningtest från boken sockerbomben i din hjärna gällande sötsaker. Testet kan vara klokt att göra om du funderar på om du är sockerberoende eller socker känslig. Får du svar att kan ha ett sockerberoende tveka då inte på att vara med på vår SOCKERUTMANING läs mer om utmaningen och anmäld dig HÄR!

1. Har du under det senaste året någonsin ätit mer sötsaker som godis,kakor,bullar,pasta,och pitzza än du tänkt dig och / eller fortsatt använda sötsaker när du inte tänkt dig det?

2. Har du under det senaste året försummat några av dina vardagliga åtaganden på grund av att du ätigt för mycket sötsaker?

3. Har du under det senaste året känt att du vill eller behöver ändra ditt sätt att äta eller handskas med sötsaker?

4. Har du någon under det senast året till exempel familj eller vänner klagat på hur mycket sötsaker du äter eller när du äter?

5. Har du under det senaste året någonsin varit helt upptagen av tankar på när du ska få äta eller köpa sötsaker?

6. Har du det senaste året någonsin använt sötsaker för att ändra hur du mår till exempel för att minska trötthet, stress, olust, verk, obehag, nedstämdhet, ilska eller tristress?

Du kan tolka dina svar så här:
0-1 ja svar: Du har förmodlingen ett socialt bruk. 
2-3 ja svar: Du har förmodlingen ett skadligt bruk.
4-6 ja svar: Du har förmodlingen ett sockerberoende. 

Vill du veta mer? här kan du beställa boken SOCKERBOMBEN

// Josefi

1 kommentar:

  1. Som jag trodde, svarade JA på fyra av frågorna, fast jag visste ju redan att beroendet fanns där, nu är det bara lit mer bekräftat. Laddar inför sockerutmaningen genom att jag köpt Bittens bok, hoppas den dyker ner i brevlådan i början på nästa vecka.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...