26 maj 2012

Erica Palmcrantz Aziz tips till sockerkänsliga



Erica är en kvinna som inspirerar mig mycket till att vilja välja 
RAW FOOD FÖR BÄTTRE HÄLSA 

  
                            Erica Palmcrantz Aziz                              





Jag har frågat Erica om tips vid sockerkänslighet och eller sockerberoende. 


Ericas svar:
Chiafrön är superbra att balansera blodsockret med. Stevia är det bästa sötningsmedlet för att ersätta det andra söta, noll kalorier och påverkar inte insulinet. Några snabba tips är också att göra gröna smoothisar, de gör att socker sug minskas, välj att ha gröna blad, bär och avokado i, för att minska sockret. Även en tesked kokosolja kan hjälpa mot akut sötsug.










Erica är bland annat författare och brinner för raw food.
Läs mer om hennes bok Raw Food - ett lättare liv på tre veckor här Raw Food 




//Josefi 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...